Posters in je interieur als hippe woonaccessoire!

Sterrenbeeldposters sterrenhemelposters gepersonaliseerde stadposters posters en prints poster online kopen

Posters in je interieur als hippe woonaccessoire!

Ga naar de shop

Het gemiddelde interieur heeft tegenwoordig alle muren mooi strak en wit waardoor het hele huis erg ruim lijkt. Om de wand op te fleuren is een poster de ideale woonaccessoire. Posters zijn namelijk heel goed te gebruiken als wanddecoratie voor in de woonkamer, maar ook in alle andere ruimtes in je huis en zelfs buiten! Denk aan een mooie poster als je binnenkomt in de hal, of boven je bed in de slaapkamer, een gave poster boven de eettafel of een grappige poster voor in je kantoor.

Wat je tegenwoordig ook erg vaak ziet is een gallerywall. Dat zijn meerdere posters in fotolijsten bij elkaar. Deze zijn vaak te vinden op een grote muur in de woonkamer of aan de wand bij de trap, maar misschien wil jij wel een mooie gallerywall voor in de kinderkamer of op het toilet. Wij vinden het zelf heel gaaf om verschillende posters met elkaar te combineren; een stoere dierenposter, met een rustige natuurposter, een strakke gepersonaliseerde poster en daarbij nog wat leuke quotes. Wat is jouw favoriete combinatie?

Deze prachtige woonaccessoires hoef je natuurlijk niet op te hangen. Het kan zomaar zo zijn dat jij geen gaten wil/mag maken in je muur. En wat doe je dan? Dan zet je ze gewoon lekker neer! Een grote poster in de hoek van de kamer of wat kleinere posters op een mooie kast of misschien wel in de vensterbank. Het voordeel daarvan is dat je ze makkelijk kunt vervangen voor wat nieuws of een ander plekje kunt geven in je huis.

Conclusie: wij zijn gek op posters, jij ook?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

WhatsApp