Showing all 9 results

DATUM POSTERS

Bestel een gepersonaliseerde datumposter! Laat een bijzondere datum vastleggen op een poster. Het perfecte cadeau met een persoonlijke touch als huwelijkscadeau, kraamcadeau of bijvoorbeeld ter herinnering aan een belangrijk moment. Deze prachtige ontwerpen worden door ons op bestelling gedrukt en is daarmee een uniek en persoonlijk cadeau voor iemand om wie je geeft of gewoon voor jezelf!

 14,95 44,95
 14,95 44,95
 14,95 44,95
 14,95 44,95
 14,95 44,95
 14,95 44,95

PERSOONLIJKE DATUMPOSTER KOPEN

Een aantal speciale data, iedereen heeft ze wel. Wil jij deze bijzondere datum vastleggen door middel van een poster, dat is bij Tinybridge Posters heel eenvoudig! Wij hebben diverse datumposters. Wil je één datum met locatie of misschien wel meerdere data met een quote of wil je graag een tijdlijnposter? Zodra je je keuze gemaakt hebt kun je tijdens het bestellen de benodigde gegevens invullen zoals bijvoorbeeld je eigen naam, de datum en je eigen quote en wij doen de rest!

Al onze designs zijn zelf ontworpen, van een kleurrijk design tot een minimalistische typografische poster, van A4 formaat tot een grote poster van 70 x 100 cm, van geboorte tot bruiloft, wij hebben het allemaal.

Ontwerp je eigen poster met datum, hiermee kun je een speciale datum op een poster laten drukken waardoor je een uniek design maakt, speciaal voor jou. Ook kun je je eigen persoonlijke poster met eigen datum of tijdlijn van iedereen uit het gezin bestellen.

Ben je op zoek naar iets wat wij, nog, niet aanbieden? Neem contact met ons op en wij zorgen dat wij binnen 24uur de gevraagde poster online hebben staan, dit is natuurlijk geheel vrijblijvend.

PERSOONLIJK CADEAU

Onze custom posters met datum en eigen tekst zijn het perfecte cadeau bij een geboorte, doop, verloving, huwelijk, verjaardag, eindexamen of gewoon voor iemand om wie je geeft.

Een persoonlijke poster met datum is ook leuk als geschenk voor je partner, vrouw, man, beste vriendin of vriend, vader of moeder of een andere dierbare. Kies een te personaliseren poster en creëer bijvoorbeeld je eigen gezins-, herinnerings-, of liefdesposter om weg te geven als persoonlijk geschenk op een verjaardag, een jubileum, tijdens de feestdagen of op je trouwdag.

Een datumposter of een trouwposter is een perfect huwelijkscadeau of een cadeau ter gelegenheid van een trouwdag. Ook als je nog niet weet wat voor cadeau je moet geven, maar je iemand wel iets bijzonders en unieks wilt schenken, is een persoonlijke poster en uitstekende keuze.

Vind jij een kaart met geld ook zo afgezaagd? Persoonlijke posters zijn altijd de juiste keuze voor wie een bijzonder en uniek verjaardagscadeautje of kerstcadeautje wil geven.

WhatsApp